Ez nem tartott sokáig: durva eső mossa el az országot kedden

agrarszektor.hu
Érdemes kihasználni a mai nyugodt, jobbára napos, csapadékmentes időt, ugyanis kedden egy újabb mediterrán ciklon veszi irányba hazánkat - írja Facebook-oldalán az Országo Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A legnagyobb mennyiségű eső a Dunántúlon, illetve az Északi-középhegység nyugati felén várható.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A csapadékrendszer várhatóan kedden a reggeli órákban éri el a délnyugati határvidéket, és fokozatosan halad majd északi, északkeleti irányba. A csapadékvalószínűségi térképen is szépen látszódik, hogy nagyobb mennyiségű (5, illetve 10 mm-t meghaladó) esőre a Dunántúlon, a Duna vonala mentén, illetve az Északi-középhegység nyugati felén van a legjobb esély. 

Forrás: OMSZ Facebook-oldala

Forrás: OMSZ Facebook-oldala

Ezzel szemben a Tiszántúl térségében jóval kisebb eséllyel eshet. (Megjegyzés: mivel a mediterrán ciklonok pályáját sokszor a modellek is nehezen fogják meg jól, emiatt jelen esetben is van némi bizonytalanság.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 14. 06:02