Lesz eső, de nem mindenhol: ma is marad a szokatlanul enyhe idő

agrarszektor.hu
Nyugat felől folyamatosan felszakadozik majd a felhőzet szombaton, és a Dunántúlon a nap is kisüthet, keleten azonban csak az esti órákban hagyja majd el a térséget a csapadékzóna. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között várható.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szombaton reggeltől nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és a Dunántúl nagyobb részén a nap is kisüthet több órára - írja a met.hu. Ezzel szemben keletebbre a nap nagyobb részében még sok lesz a felhő, a Tiszántúlon csupán az esti órákban kezdődik meg a felhőzet felszakadozása, csökkenése. A tartós esőt okozó csapadékzóna kelet felé halad, az esti órákban hagyja el az északkeleti határszélt. Mögötte csupán az Észak-Dunántúlon fordulhat elő néhol futó zápor a késő délutáni, esti órákban. 

A déli, délnyugati szelet élénk széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között várható, az Északi-középhegységben az alacsonyabb értékekkel.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?