Berobban a nyár az országba pénteken: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

Berobban a nyár az országba pénteken: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Igazi nyári időt hoz a hét második fele, és egyre többfelé lépi át a hőmérséklet a 25 fokot. Rádásul záporok és zivatarok is csak vasárnap zavarhatják meg a napsütést.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Végre a naptárhoz igazodik az időjárás, a felmelegedés a hét második felében is folytatódik - írja az Időkép. Csütörtökön inkább még csak nyugaton, délnyugaton, pénteken már egyre többfelé átlépjük a 25 fokot. A napsütést ezeken a napokon időnként ugyan gomolyfelhők zavarhatják, de számottevő csapadék sehol sem várható.

Forrás: Időkép
Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

Szombaton és vasárnap is kellemesen meleg, nyári időre van kilátás, az ország nagy részén 23-29 fokos maximumokkal. Szombaton csak néhol északon, északnyugaton, vasárnap nyugaton, északnyugaton már több helyen záporok, zivatarok szakíthatják meg a napos időszakokat.

A hét hátralévő részében a légmozgást többnyire csak élénk lökések kísérhetik, hétvégén zivatarfelhők környezetében azonban előfordulhat erős, viharos szél. A kellemes hőmérsékletű nyári idő előreláthatóan a jövő héten is folyatatódik.

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 12. 09:03