Olyan meleg tarolta le Magyarországot, amilyen már rég volt: megjött a 17 fok

Olyan meleg tarolta le Magyarországot, amilyen már rég volt: megjött a 17 fok

agrarszektor.hu
A naposabb déli országrészben több helyen 15 fok fölé melegedett a levegő az év utolsó napján. Ugyanakkor északon 10-12 fokkal hidegebb van.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Ahogyan az várható volt, az északi országrészben borongós, nyirkos idő búcsúztatja az óévet - írja az Időkép. Az ország nagy részén azonban gyakorlatilag kitavaszodott, délen több helyen már 15 fok fölé emelkedett a hőmérséklet. A tavalyi 18,0 fokos rekord - amit Fertőrákoson mértek - egyelőre nincs veszélyben, viszont Tolna és Baranya megyében már több helyen is elértük a 17 fokot.

Hasonló időjárásban lesz részünk új év első napján és hétfőn is, továbbra is délen, délnyugaton mérhetjük a legmelegebbet,  akár 17-18 fokot is mutathatnak a hőmérők. Jó esély van a korábbi rekordok megdöntésére is, január elsejére vonatkozóan ez 17,5 fok (Főnyed, 2022), míg január 2-án az eddigi legmelegebbet, 16,4 fokot 1992-ben mérte az OMSZ Szentgotthárd - Farkasfán.

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Balogh Zoltán

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?