Hatalmas eső jöhet csütörtökön: térképen mutatjuk, hova csaphat le a vihar

Hatalmas eső jöhet csütörtökön: térképen mutatjuk, hova csaphat le a vihar

agrarszektor.hu
Az egész országra elsőfokú figyelemztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) csütörtökre zivatar veszélye miatt. Mint írják, zivatarok esetén elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat! Felhőszakadás veszélye miatt Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Zala megye kivételével az egész országra kiadták a figyelmeztetést, ráadásul Pest megyében, Nógrád megyében és Heves megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ csütörtökre zivatar veszélye miatt az egész országra - írja a met.hu. A veszélyjelzés szerint csütörtökön zivatar alakulhat ki bárhol az országban, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Felhőszakadás veszélye miatt Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Zala megye kivételével az egész országra kiadták a figyelmeztetést, ráadásul Pest megyében, Nógrád megyében és Heves megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Mint írják, ezeken a terüleken intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt akár 50 millimétert meghaladó csapadék hullhat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. szeptember 24. 15:32