Hatalmas eső jöhet csütörtökön: térképen mutatjuk, hova csaphat le a vihar

Hatalmas eső jöhet csütörtökön: térképen mutatjuk, hova csaphat le a vihar

agrarszektor.hu
Az egész országra elsőfokú figyelemztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) csütörtökre zivatar veszélye miatt. Mint írják, zivatarok esetén elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat! Felhőszakadás veszélye miatt Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Zala megye kivételével az egész országra kiadták a figyelmeztetést, ráadásul Pest megyében, Nógrád megyében és Heves megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ csütörtökre zivatar veszélye miatt az egész országra - írja a met.hu. A veszélyjelzés szerint csütörtökön zivatar alakulhat ki bárhol az országban, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Felhőszakadás veszélye miatt Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Zala megye kivételével az egész országra kiadták a figyelmeztetést, ráadásul Pest megyében, Nógrád megyében és Heves megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Mint írják, ezeken a terüleken intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt akár 50 millimétert meghaladó csapadék hullhat.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?