Ilyen hideg rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol volt a legdurvább a reggel

Ilyen hideg rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol volt a legdurvább a reggel

MTI
Az idei ősz eddigi leghidegebb reggele volt a csütörtöki: Zabarban 1,7 Celsius-fokig süllyedt a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hozzátették: szerdán átvonult az ország felett a hidegfront, ami leginkább csak a felhős égképben és a szeles időben nyilvánult meg. Csapadék csak az északi, északnyugati határvidéken esett, de ott is csak kevés. Sokfelé erős, helyenként viharos széllökések voltak. Megjegyezték: ahogy lement a nap, gyorsan csökkent a hőmérséklet, ez pedig a mostani szezon eddigi leghidegebb éjszakájához vezetett.

Döntően 3 és 10 fok közötti értékeket mértünk, de Zabarban 1,7 fokig süllyedt a hőmérő higanyszála - írták. A bejegyzéshez készített infografika szerint a legmelegebbet csütörtök hajnalban Budapesten, az állatkerti állomásnál regisztrálták, 11,4 Celsius-fokot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?