Olyan eső jött, amilyen rég volt Magyarországon: itt volt a legkeményebb

Olyan eső jött, amilyen rég volt Magyarországon: itt volt a legkeményebb

agrarszektor.hu
Kiadós esőt hozott a mediterrán ciklon délnyugatra, már fél havi csapadék áztatta a térséget. Ha más nem is, legalább a gombászok örülhetnek. Ugyanakkor országszerte borult az ég, északkeleten pedig még mindig vannak ködös területek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Egy mediterrán ciklon érte el térségünket, melynek köszönhetően kiadós csapadékot kapott éjszaka óta az ország délnyugati fele. A novemberi átlagos havi csapadék kicsit kevesebb, mint 50 mm, nos, a délnyugati csücsökben ennek a fele lehullott már - írja az Időkép. Délnyugaton már fél havi csapadék hullott, Barcsony és Nagyatádon 25 mm esőnél járunk és még nincs vége. A csapadék egészen délutánig eshet a déli-délnyugati részeken, csak késő estére tehetjük majd el országszerte az esernyőket.
Ennyi esett az elmúlt 24 órában (Forrás: Időkép)
Ennyi esett az elmúlt 24 órában (Forrás: Időkép)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?