Olyan eső jött, amilyen rég volt Magyarországon: itt volt a legkeményebb

Olyan eső jött, amilyen rég volt Magyarországon: itt volt a legkeményebb

agrarszektor.hu
Kiadós esőt hozott a mediterrán ciklon délnyugatra, már fél havi csapadék áztatta a térséget. Ha más nem is, legalább a gombászok örülhetnek. Ugyanakkor országszerte borult az ég, északkeleten pedig még mindig vannak ködös területek.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Egy mediterrán ciklon érte el térségünket, melynek köszönhetően kiadós csapadékot kapott éjszaka óta az ország délnyugati fele. A novemberi átlagos havi csapadék kicsit kevesebb, mint 50 mm, nos, a délnyugati csücsökben ennek a fele lehullott már - írja az Időkép. Délnyugaton már fél havi csapadék hullott, Barcsony és Nagyatádon 25 mm esőnél járunk és még nincs vége. A csapadék egészen délutánig eshet a déli-délnyugati részeken, csak késő estére tehetjük majd el országszerte az esernyőket.
Ennyi esett az elmúlt 24 órában (Forrás: Időkép)
Ennyi esett az elmúlt 24 órában (Forrás: Időkép)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?