Hidegbetörés jön: lecsap a fagy Európára, mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Hidegbetörés jön: lecsap a fagy Európára, mutatjuk, hol lesz a legdurvább

agrarszektor.hu
Jelentős hidegfront érheti el Európát a napokban, és a fagyos időjárás várhatóan a hét folyamán a kontinens nagy részére ki fog terjedni. A Maxar Technologies adatai szerint a hétvégén Berlinben és Párizsban nulla fok alá süllyed a minimumhőmérséklet, ráadásul az előrejelzések szerint a hidegbetörés a jövő hétre is kiterjedhet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Komoly hidegfront érheti el Európát a napokban: a Maxar Technologies adatai szerint a hétvégén Berlinben és Párizsban nulla fok alá süllyed a minimumhőmérséklet, miközben Londonban a keddi 4,8 Celsius-fokról vasárnapra 3,5 Celsius-fokra hűl az idő - írja a Portfolio. A brit meteorológiai hivatal ráadásul sárga színű időjárási figyelmeztetést adott ki, mivel a Henk vihar heves esőzéseket és erős szelet hozhat az ország déli részeire, akár óránkénti 113 kilométeres széllökésekkel - ez lehetséges fennakadásokat okozhat az utazásban és az infrastruktúrában.

Az előrejelzések szerint a hidegbetörés a jövő hétre is kiterjedhet, mivel a meggyengült sztratoszférikus sarki örvény befolyásolja az Európa feletti időjárási mintákat. Az előrejelzők szerint túl korai lenne megmondani, hogy ez a rendkívüli lehűlést okozó jelenség meddig fog tartani.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 24. 05:58