Sáros eső jöhet hétfőn Magyarországra: erre jobb lesz felkészülni

Sáros eső jöhet hétfőn Magyarországra: erre jobb lesz felkészülni

agrarszektor.hu
A legfrissebb előrejelzések szerint meleg levegő és szaharai por is érkezik dél felől Magyarország térségébe. Ez pedig azt jelenti, hogy a következő napokban megint előfordulhatnak sáros esők az országban.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az előrejelzések szerint vasárnap élénk, erős széllel melegebb levegő érkezik dél felől, melynek köszönhetően délen már 17-20 Celsius-fok közé melegszik a levegő. Az enyhe légtömeggel együtt azonban egy nagy adag szaharai port is kap Magyarország a feje fölé - olvasható az Időkép.hu oldalán.

Mint írták, a por java vasárnap délután délnyugat felől húzódik a térség fölé, ahonnan a csapadék is érkezni fog. Emiatt könnyen kimosódhat a légkörből, és több helyen alakulhat ki sáros eső. Sáros eső a kifejezetten csapadékos hétfői napon is előfordulhat, de az ezt követő napokban már jelentősen csökkeni fog az ország felett lévő sivatagi por mennyisége.

Az Athéni Egyetem SKIRON modelljének előrejelzése vasárnap éjjelre (Forrás: Forecast.uoa.gr)Az Athéni Egyetem SKIRON modelljének előrejelzése vasárnap éjjelre (Forrás: Forecast.uoa.gr)
Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?