Viharokkal csap le a hidegfront az országra: mutatjuk, mikor ér ide az eső

Viharokkal csap le a hidegfront az országra: mutatjuk, mikor ér ide az eső

agrarszektor.hu
Élénk, erős déli-délnyugati széllel érkezik a meleg levegő szombaton, 21-22 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Ám a délutáni órákban esővel, viharos széllel és záporokkal egy hidegfront éri el az országot, aminek következtében hirtelen több fokot hűl majd a levegő.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szombaton a délutáni órák második felében esővel, záporokkal, erős, viharos északnyugatira forduló széllel hidegfront éri el az országot nyugat, északnyugat felől, előtte viszont még kimondottan meleg tavaszias időben lesz részünk - írja az Időkép. A meleg levegő élénk, erős délnyugati széllel érkezik. A kezdeti napos időt ugyan erős fátyolfelhősödés váltja majd, de ezekből a felhőkből még nem fog esni. Délutánra az ország nagy részén 17 és 22 fok közé melegszik a levegő, a legmelegebb délen, délnyugaton és a front érkezése előtt Sopron környékén lesz.

Ahogy megérkezik a hidegfront, hirtelen több fokot hűl majd a levegő, egyelőre búcsút inthetünk a 20 fok fölötti hőmérsékletnek. Hétfő és kedd hajnalban ismét előfordulhatnak fagyos tájak. A lehűlés nem lesz tartós, keddtől erősteljes felmelegedés jelei mutatkoznak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?