Lecsapott a fagy Magyarországra: térképen mutatjuk, hol volt a legdurvább

Lecsapott a fagy Magyarországra: térképen mutatjuk, hol volt a legdurvább

agrarszektor.hu
Péntek reggelre is több helyen is 0 Celsius-fok alá csökkent a hőmérséklet. Hétvégén azonban végre ismét búcsút lehet venni a fagyoktól.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Magyarország péntek hajnalban sem szabadult meg a fagyoktól, sőt a csütörtökinél kissé hidegebb volt a reggel. Az Alpokalján, az Északi-középhegységben, a Duna-Tisza közén, valamint a Nyírségben is fagypont alá hűlt több helyen a levegő - írta meg az Időkép.hu. A fagynak ezúttal is voltak nyomai, deres fű, és lefagyott szélvédők árulkodtak róla.

Forrás: Időkép.huForrás: Időkép.hu

A leghidegebb Romhányban volt, ahol -3,1 Celsius-fokot mértek. Kecskeméten volt a második legalacsonyabb hőmérséklet, -3 Celsius-fokkal , Zabar pedig -2,8 Celsius-fokkal a harmadik lett. Hétvégén ugyanakkor várhatóan már fagymentes időben lehet része az országnak. Szombaton még a hidegebb, fagyzugosabb helyeken lehetnek gyenge fagyok, vasárnap azonban már teljesen fagymentes lesz a reggel.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?