Hétvégén is marad az indián nyár, de nem mindenhol: mutatjuk, milyen idő lesz

agrarszektor.hu
A hétvégén is marad a jó idő: sok napsütésre és 20-25 fokos melegre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) országos, középtávú előrejelzéséből.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Pénteken az ország nagy részén az éjszaka képződött köd délelőtti feloszlását napos, csapadékmentes idő követi. Ugyanakkor főként az Alpokalján és a Kisalföldön néhol tartósan ködös tájak is lehetnek, arrafelé ködszitálás előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6-12 fok között alakul, ám a derült, szélvédett, hidegre hajlamos vidékeken ennél hidegebb is lehet. Napközben többnyire 19-26 fok között várható, de főleg az Alpokalja, valamint a Kisalföld tartósan ködös tájain ennél jóval alacsonyabb értékek is valószínűek.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Szombatra virradóra is foltokban köd képződik, amely délelőtt feloszlik. Az ország nagyobb részén fátyolfelhős, napos idő várható. Csapadék nem várható. Északnyugaton erős lehet a szél. A minimumhőmérséklet 6-11, a maximumhőmérséklet 19-25 fok között alakul.

Vasárnap is derült vagy gyengén felhős, napos időre lehet számítani, csapadék nélkül. Északnyugaton erős lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-14, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?