2020. július 16. csütörtök Valter

Hírek - Növény

Lehangoló és sötét nap vár ránk: ilyen időjárásra készülj ma

Az éjszakai köd- és zúzmarás ködképződést követően az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás idő lesz, csak helyenként, főleg északnyugaton és a magasabban fekvő tájakon süthet ki a nap. Komolyabb csapadékra nem kell számítani, de kisebb szitálás és ónos eső bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön a időnként megélénkülhet a délnyugati szél.
 
 

Az ország nagy részén erősen felhős vagy borult, párás, foltokban ködös idő lesz, csak helyenként, főleg északnyugaton és a magasabban fekvő tájakon süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem várható, de szitálás, ónos szitálás, hószállingózás bárhol előfordulhat, írta előrejelzésében a met.hu. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, azonban a Kisalföldön a délnyugati szél időnként megélénkülhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -1 és +3 fok között, de a naposabb helyeken 5 fok körül alakul. A délelőtt folyamán lassan fognak csak javulni a látási viszonyok a köddel borított tájakon, az ország nagy részén egész nap a borult, párás idő lesz a jellemző.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu