Nem tágít a szürke idő: ma sem látjuk sűrűn a napot

Nem tágít a szürke idő: ma sem látjuk sűrűn a napot

agrarszektor.hu
Ma is borult, párás, ködös időre számíthatunk, néhol hószállingózással, sőt később északkeleten akár hózápor is kialakulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +6 fok között várható.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerdán kezdetben folytatódik a borult, párás, ködös idő néhol ónos szitálással, hószállingózással, majd a délutáni óráktól észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és északkeleten helyenként hózápor is kialakulhat - írja a met.hu. Eleinte keleten a délnyugati, majd délutántól a Dunántúlon és a középső országrészben az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +6 fok között alakul.

Címlapkép forrása: MTI/Mohai Balázs

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?