2021. április 16. péntek Csongor

Hírek - Növény

Váratlan csavar jön az időjárásban, de nem tart sokáig

Az ország nagyobb részén szerdán végre hosszabb-rövidebb időre kisüt majd a nap, az esti órákban azonban egyre több helyen újra eleredhet az eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható.
 
 

Szerdán a Tiszántúlon is fokozatosan megszűnik a csapadék, és napközben az ország nagyobb részén a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap - írja a met.hu. Késő délutántól délnyugat felől azonban ismét erős felhősödés kezdődik, és az esti órákban a Dunántúlon egyre többfelé ered majd el az eső. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 14 fok között alakul, nyugaton lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 12 és 18 fok között várható.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu