2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Lesz itt minden: szélviharral érkezik meg a napsütés az ország egyik felébe

agrarszektor.hu
Habár kedden északnyugaton fokozatosan csökken majd a felhőzet, és a nap is kisüt, a Tiszántúlon egészen estig erősen felhős lesz majd az ég. Esőre csak a Dunától keletre lehet számítani, a hőmérséklet pedig 3 és 8 fok között várható.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kedden északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet és lassan kisüt majd a nap is - írja a met.hu. A Tisza térségében és a Tiszántúlon ugyanakkor egészen estig erősen felhős marad az ég, és egyre inkább csak a Dunától keletre valószínű eső. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik az északnyugati, északi szél. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31