Szomorú és sötét nap vár ránk: ilyen időjárásra készülj ma

agrarszektor.hu
Eleinte sokfelé, később azonban csak a középső és keleti országrészben várható eső hétfőn. Ugyanakkor a szél több helyen viharossá is fokozódhat, és úgy tűnik elkezd csökkeni a hőmérséklet is.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Hétfőn borult lesz az ég, csak estefelé az Alpokalján szakadozhat fel határozottabban a felhőzet - írja a met.hu. Kezdetben sokfelé, majd egyre inkább csak a középső és keleti országrészben várható eső, helyenként jelentős mennyiség hullhat. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, a Dunántúlon és a középső országrészben viharossá fokozódik. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4, 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?