2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Váratlan csavar jön az időjárásban, de nem tart sokáig

agrarszektor.hu
Az ország nagyobb részén szerdán végre hosszabb-rövidebb időre kisüt majd a nap, az esti órákban azonban egyre több helyen újra eleredhet az eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szerdán a Tiszántúlon is fokozatosan megszűnik a csapadék, és napközben az ország nagyobb részén a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap - írja a met.hu. Késő délutántól délnyugat felől azonban ismét erős felhősödés kezdődik, és az esti órákban a Dunántúlon egyre többfelé ered majd el az eső. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 14 fok között alakul, nyugaton lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 12 és 18 fok között várható.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31