2021. szeptember 23. csütörtök Tekla

Hírek - Növény

Visszavonult Ledó Ferenc: kiderült, ki lesz a FruitVeB új elnöke

Rendkívüli tisztújító küldöttgyűlést tartott a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. A szervezetnek új elnöke és alelnöke lett.
 
 

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 2020. november 5-én tartotta rendkívüli tisztújító küldöttgyűlését, melynek megtartását Ledó Ferenc elnök úr 2020. szeptember 29-én bejelentett visszavonulása indokolta. A tisztújító küldöttgyűlés feladata a FruitVeB új elnökének és szükség esetén alelnökének megválasztása volt.

Az elnöki posztért két jelölt indult, dr. Apáti Ferenc, a FruitVeB alelnöke és Családi János, a FruitVeB elnökségének tagja. A jelöltek bemutatkozása után lezajlott szavazáson a küldöttgyűlés dr. Apáti Ferencet választotta a FruitVeB soron következő elnökévé. Az ennek következtében megüresedő alelnöki posztra a küldöttgyűlés Kelemen Pétert, a Magyar Zöldség-Gyümölcs TÉSZ-ek és Kereskedők Egyesületének elnökségi tagját választotta.

(A cikkben felhasznált képek a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tulajdonát képzik.)

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu