2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Pályázatok

Szálas fehérjenövény támogatáshoz kapcsolódó előzetes adategyeztetés (2019)

2019. június 7., péntek 9:48
Szálas fehérjenövény támogatáshoz kapcsolódóan előzetes adategyeztetési felszólítást kaptam (2019). Mit kell tenni?

Adategyeztetésre kerül sor, amennyiben a kérelem tartalmaz olyan igényelt táblát/táblákat melyek esetében ellentmondás áll fenn. Az ellentmondás oka, hogy a 2019. évi kérelmében első vetés dátumának 2018. II. félév előtti vetési időpontot adott meg, azonban a 2018. évi igénylési adatok alapján, a táblán a jelenlegi (2019. évi) hasznosítástól eltérő növényhasznosítás volt.

Előzetes ellenőrzés szálas fehérjenövény ellenőrzendő táblák vizsgálatára táblázat fejlécének tartalma:

Tábla sorszáma: 2019-es egységes kérelemben megadott tábla sorszáma

Blokkazonosító: a tábla blokkazonosítója

2019-es hasznosítási kód: a táblán igényelt hasznosítás

Igényelt terület (ha): a tábla igényelt területe

Első vetés dátuma: a táblához megadott vetési dátum

Ellentmondó hasznosítással metsző terület (ha): a táblának a 2018. évi egységes kérelemben nem a 2019-ben igényelt hasznosítással lefedett része.

2019-es hasznosításnak ellentmondó hasznosítási kód(ok): Ellentmondó hasznosítással metsző területhez kapcsolódó hasznosítási kód. A 2019. évi igénylés mely hasznosításra fedett rá 2018. évben.

Kérem, vizsgálja meg a 2019-es kérelem adatait és indokolt esetben a 2019-es tényleges állapotokat tükrözően módosítsa azokat.

Adatok módosítására az adatváltozás során megismert módon lehet az adatmegadást kezdeményezni (Tábla adatok fül).

Amennyiben,

  • csak egy megnövelt területrészen történt a vetés/telepítés, akkor a növekményt felülvetésként jelölje és adja meg a felhasznált minősített szaporítóanyag mennyiséget.
  • elírás történt, módosítsa az első vetés évét és kérjük adja meg a vetéshez kapcsolódó adatokat.
  • az igénylés a valóságnak megfelelő, akkor az adatokon nem kell módosítani továbbá a táblánál lehetőség van megjegyzés megadására az „Előzetes Ellenőrzés megjegyzés” mezőben.

Lehetőség van arra is, hogy a felcsatolt dokumentum a táblához kiválasztásra kerüljenek. Egy dokumentum több táblához is felcsatolásra kerülhet, de egy táblához csak egy dokumentum megadása lehetséges.

Az egységes kérelmének szankciómentes pontosítására, illetve egyéb adatváltozás bejelentésére határidő: 2019.06.19.

Az adatváltozás keretében történő tábla adatok pontosítását, valamint a kötelezően beküldendő dokumentumok pótlását a W0199-es elektronikus felületen tudja megtenni és ügyfélkapun keresztül tudja benyújtani.

A „W0199 Előzetes Ellenőrzés Kérelem elnevezésű” felületre a jelen, az előzetes ellenőrzés kapcsán a 2019-es egységes kérelem felülvizsgálatára felszólító végzés átvételét követően tud belépni.


Vissza

Itt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu