Így jósolta meg egy malac az angol focicsapat vb-eredményeit (videó)

agrarszektor.hu
Az angol labdarúgó válogatott két győzelmét is megjósolta Bob, a brit malac az éppen zajló oroszországi labdarúgó világbajnokságon. A 11 éves állat a válogatott mérkőzései előtt három tálból választhatta ki, melyikből szeretne enni. A három edény mindegyikén egy-egy felirat szerepelt: győzelem, döntetlen és vereség.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A tizenegy éves malacot, Bobot igazi háziállatként tartják az Angliában található Sunderlandben. Az állat olyan farmon nőtt fel, ahol együtt él több mosódmedvével, rénszarvassal, szurikátával és juhval. A malac gazdája az angol labdarugó válogatott első, Tunézia elleni meccse előtti napon három edényt rakott az állat elé, hogy azok közül válassza ki azt, amelyikből enni szeretne. A három tálon három különböző felirat volt: győzelem, döntetlen és vereség.

A malac az angolok első mérkőzése előtt a győzelem feliratú edényből evett, a válgatott pedig valóban legyőzte Tunéziát. A sikeren felbuzdulva a gazda a Panama elleni második vb-mérkőzés előtt is három tányért rakott az állat elé, amely ekkor szintén a győzelem feliratúból evett. Anglia 6:1-re verte a panamai válogatottat, az állat tehát ismét eltalálta az eredményt. Habár legutóbbi mérkőzésükön az angolok 1:0-ra kikaptak a belga válogatottól, arról egyelőre nincs információ, hogy a malac e mérkőzés eredményét is jól tippelte-e meg. 

Címlapkép: www.sunderlandecho.com

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?