BRFK: masírozhatnak a tehenek a fővárosi utakon

agrarszektor.hu
Tudomásul vette a rendőrség a tejtermelők április 4-i, budapesti demonstrációját - közölte az agrárszektor.hu-val a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Így az alacsony tejfelvásárlási árak és az árletörő hatású importdömping ellen tiltakozó állattartók teheneket hajthatnak majd a fővárosi utakon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Megtarthatják jövő hétfőre tervezett budapesti tiltakozásukat a tejtermelők, mivel a rendőrség tudomásul vette a demonstrációt - tudta meg a BRFK-tól az agrárszektor.hu. A tejtermelők teheneket hajtanak majd a fővárosba, hogy felhívják a figyelmet a veszteséget okozó alacsony felvásárlási árakra és importdömpingre.

A "nagy tehénmenetelés" részleteiről itt olvashat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 13:33