Egyre több ilyen sajt lehet a magyar boltokban: ezt jobb, ha mindenki tudja
Meg kell ismertetni a hazai fogyasztókkal a magyar sajtkülönlegességeket, láthatóvá és elérhetővé kell tenni őket.
Meg kell ismertetni a hazai fogyasztókkal a magyar sajtkülönlegességeket, láthatóvá és elérhetővé kell tenni őket.
Új csatornák és víztározók építéséről beszélgetett Áder János és Nagy István a Kék bolygó című podcastben.
Az ipari termelői árak szeptemberben az előző évhez képest 2,5 százalékkal csökkentek, az előző hónaphoz viszonyítva 1,7 százalékkal nőttek.
A tokaji borok átlagára itthon még mindig lényegesen magasabb, mint a külpiacokon.
Rekordmagasra nőttek az exportárak az idei szezonra.
Megdöbbentőek a számok.
Teljesen elszálltak az árak.
Manapság több értelme van a biovonalat erősíteni a hagyományos helyett.
A hűvös időjárás miatt csökkent az értékesítés.
Idén már kisebb növekedéssel számolnak.
A tavalyi árak elvették a magyar termesztők kedvét.
A munkaerőhiány óriási károkat okoz az ágazatban.
Kevesebb lesz idén a meggy, és nőhet az ára.
Az átlagostól jobb kajszibarack és közepes őszibarack termés várható.
Most ne a kukoricát tárold!
Szinte már mindenhol kapható a belföldön termesztett dinnye.
Az árbevétel viszont növekedett 2017-ben.
Növeli kapacitásait a cég.
Szeptemberben egyeztet a gazdasági tárca és az agrárkamara.
A kutatók rájöttek, hogyan lehetne szabályozni a borsó virágzásának és a termések kifejlődésének idejét.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Új módszerrel látnák el energiával a földekre kihelyezett szenzorokat az amerikai kutatók.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.