Hiába van bőven, alig esznek a magyarok ilyen húst: miért nem kell itthon?
Nagyszabású kampány indult a nyúlhús-fogyasztás népszerűsítésére Magyarországon.
Nagyszabású kampány indult a nyúlhús-fogyasztás népszerűsítésére Magyarországon.
Az augusztusban véget érő élelmiszerárstop miatt jelentősen átalakultak a magyarok baromfihúsfogyasztási szokásai.
A nyári grillszezonra időzítette baromfihús kampányát az Agrármarketing Centrum.
A szakértők szerint egyre komolyabb problémát jelent az ágazatban az ellenőrizetlen import.
Nem várható növekedés az Európai Unióban a juh- és kecskehús fogyasztását illetően a következő években.
Jelentős kereslettel számolhatnak idén is a magyar juhtartók.
Erre készülhetnek a kiskérődző ágazat szereplői.
Elkészült a rövid távú előrejelzés az EU 2021 őszi juhhús piaci helyzetéről.
Vannak különbségek...
Kanada megnyitotta kapuit a magyar nyúltenyésztők előtt.
Révbe ért a csaknem egy éves tárgyalássorozat.
Az élősertés-behozatal viszont közel egyharmadával emelkedett.
Újraindulhat a magyar sertésexport Japánba.
Már csak a sertéspestissel érintett területekről tilos a sertéshús kiszállítása.
Megszűnhet az EU-ba irányuló brit élelmiszerexport.
Tiltott anyagokat találtak magyar importtermékekben is.
Hamarosan feloldhatják a tilalmat.
Mindenkit büntetnek az oroszok a litván sertéspestis miatt.
Fokozottan ellenőrzik a Hungary Meat termékeit. A Csányi-féle Pick most megúszta.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
Kolumbia az első ország, amely korlátozza az amerikai marhahús importját a tejelő tehenek madárinfluenzája miatt.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.