Ha 2024-ben sem nőnek a terményárak, akkor marad a spórolás
A tavalyi évben komoly veszteségei keletkeztek a magyar gazdáknak, így most minden téren próbálják csökkenteni a kiadásaikat.
A tavalyi évben komoly veszteségei keletkeztek a magyar gazdáknak, így most minden téren próbálják csökkenteni a kiadásaikat.
November 29-30-án rendezi meg Siófokon a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát.
Az agráriumban tapasztalható áremelkedések nagyobb tudatosságra, előre tervezésre ösztönzik a termelőket.
Az árbevétel és a nyereség is nőtt Andrej Babis bábolnai érdekeltségénél.
Nehéz piaci helyzetben is nagyot nőtt tavaly a KITE.
A jövőben fel fog értékelődni a szaktanácsadás szerepe a termelésben.
Hiányra számítanak a szakemberek.
Nyíltan beszélt a hazai agrárpiac helyzetéről.
Hasít a KITE Zrt.
Még a Kúriáig is eljutott az ügy
A konkurenciaharc egyik nagy alakja bukhat el
Itthon is megjelentek a cirokkal foglalkozó nemesítők, szárítók és felvásárlók
Bige László és Andrej Babis nagy cégei nem felelnének meg a követelményeknek.
Nem lehetne országos integrátor az egyébként piacvezető KITE.
Cserében viszont kedvezményekre számíthatnának a cégek.
80 milliárd forint felett jár a bábolnai IKR Agrár.
Tovább növelte forgalmát a nádudvari KITE 2015-ben.
Lezárult egy nagy fejezet a cégóriás KITE történetében.
Úgy ahogy van, felvásárolta a legnagyobb agrárintegrátor KITE Zrt.-t.
A GVH engedélyezte, hogy a bankvezéré legyen a cégóriás KITE többsége.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
2023-ban a gyomirtók, a rovarölők és gombaölő szerek voltak a legnépszerűbb növényvédő szerek a magyarok körében.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.