Tényleg megéri ebbe belevágni? Nagyot kaszálhatnak így a magyar gazdák
Az előző negyedévben azt mondták, hogy 2023 az állattenyésztés éve lehet, azon belül viszont most már úgy tűnik, hogy a sertés a fő nyertes.
Az előző negyedévben azt mondták, hogy 2023 az állattenyésztés éve lehet, azon belül viszont most már úgy tűnik, hogy a sertés a fő nyertes.
A 2022-es év nehézségei ellenére is szép eredményeket hoztak a Bonafarm Csoport cégei.
Jelentős árrést zsebelhettek be a kereskedők a tartós élelmiszereken az utóbbi időszakban.
A magyarországi kkv-k a következő egy évben 8,3 százalékos árbevétel-növekedéssel számolnak.
Mélyben vannak a nagybani cseresznyeárak a lengyeleknél.
Negatív tendenciák az európai burgonyaágazatban.
Évek óta csökken a vállalkozások száma a magyar agráriumban.
2022. is áremelkedéssel indulhat.
Újgenerációs élelmiszeripari füstaromát fejleszt az M Profood Zrt. Pécsen.
A kenyér és más péktermékek ára is megnőhet a közeljövőben.
Hasít a KITE Zrt.
Hektáronként 400 ezer forint tiszta haszon
Az időjárás betett a piacnak.
A gazdák zsebében most elég pénz lapul a gépvásárláshoz.
Nagyot estek a bevételeik, de nem is ebből élnek
2022-2023-ban jöhet a nagy lépés.
Végéhez közeledik az aratás Békésben.
A második félév még jobb lehet
Az első tüntetés már megvolt
Nagyot kaszáltak tavaly a hazai sörgyártók.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A talaj kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális felmelegedéssel folytatott harcban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.