Nem rossz, hanem nagyon is jó a kötelező tagság

agrarszektor.hu
A kötelező tagság előírásával az Országos Magyar Vadászkamara sokkal hatékonyabban be tudja tartatni az etikai és a jogszabályokat. A vadászok zöme már most is kamarai tag.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hétfőn nyújtották be az Országgyűlésnek az Országos Magyar Vadászkamaráról szóló törvénymódosító javaslatot, amely kötelező vadászkamarai tagságot írna elő 2017. január elsejétől mind a hivatásos, mind a sportvadászok számára.

Jámbor László, a kamara elnöke szerint a kamara szervezettsége jelenleg 99 százalék fölötti, tehát a 63 ezer vadász anélkül is kamarai tag, hogy ez kötelező lenne. Ugyanazoknak a nagyon szigorú - szakmai, egészségügyi, fegyverismereti, etikai - elvárásoknak kell megfelelniük a hivatásos és a hobbivadászoknak is, ezért eddig is egységesnek kellett volna lennie a szabályozásnak - tette hozzá.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31