Távolról is leolvashatják mérőóráinkat

agrarszektor.hu
Az egyesület célja az okosmérés magyarországi bevezetésének és elterjedésének támogatása, az okosmérés tudományával foglalkozók közötti kapcsolat építése, a szakmai kultúra terjesztése, oktatási, tanácsadási, képviseleti, szakértői és véleményezési tevékenység és ennek elősegítése.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az okosmérés olyan technológia, amely lehetővé teszi az energiaszektor szereplői számára a mérőórák távolról történő leolvasását, és biztosítja, hogy a fogyasztók folyamatosan nyomon követhessék fogyasztásukat - írja az MTI.

Az okosméréssel távolról szervizelhetővé válnak a mérőórák és a hozzá kapcsolódó hálózati eszközök, bevezethetőek lesznek hosszú távon olyan új szolgáltatások, mint az on-line tarifaválasztás, az otthoni eszközök menedzsmentje; lehetővé válik az energiaveszteségek csökkentése, és a hosszú távú energia-befektetések optimalizálása.

Az egyesület alapító tagjai: Acquicon Stratégiai Tanácsadó Kft., Díjbeszedő Zrt., EDF-DÉMÁSZ Zrt., ÉMÁSZ Hálózati Kft., ELMÜ Hálózati Kft., E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt., E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. , E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. , E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt., Magyar Telekom Nyrt., MVM-Partner Zrt.,Opticon Zrt., RFV Nyrt.

A közlemény szerint az alapító ülésen a kormány részéről részt vett Olajos Péter a zöld gazdaság fejlesztésért és klímaügyekért felelős helyettes államtitkár is, aki biztosította a résztvevőket, hogy a kormány okosmérési stratégiájának és szabályozásának kidolgozásakor elsődleges partnernek tekinti a megalakult Magyar Okosmérési Egyesületet.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?