Sült malac, traktorszörnyek és száguldó agrár-GDP

agrarszektor.hu
Tegnap nyitotta meg kapuit a 29. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, ahol az agrárszektor.hu idén kiállítóként vett részt. A Bábolnai Napok a hazai agrárium legrégebbi és egyik legrangosabb agrár-seregszemléje, ahol minden együtt van, ami magyar agrár-életérzéshez kell: sültmalac, traktorszörnyek, vadászfegyverek, lovasparádé és agrár-GDP növekedés.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár a magyar mezőgazdaság tavaly elért eredményeinek ismertetését követően nyitotta meg hazánk legrégebbi és egyik legrangosabb agrár-seregszemléjét.A házigazda Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. a sok éves tradícióhoz visszatérve, idén ismét szeptemberben rendezi meg a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokat, melynek ma reggeli megnyitójára rekordszámú kiállító sorakozott fel.

Czerván György elmondta, hogy az elmúlt évben az élénkülő nemzetgazdaság egyik húzóágazata a mezőgazdaság volt, a bővülés pedig rekord kibocsájtással járt együtt. Javult a mezőgazdasági termelés műszaki színvonala, hatékonysága és ez által jövedelmezősége is.

Az idén 225 éves Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. immáron a Földművelésügyi Minisztérium irányítása alatt, a három nemzeti ménes egyikeként kiemelt kedvezményezettje a Kincsem Nemzeti Lovas Programnak. Örvendetes, hogy a tavalyi év alatt tíz százalékkal nőtt a hazai lóállomány és az ágazat 2015-re előirányzott támogatása is meghaladja az idei kifizetések összegét. A programokat lovas bemutatókkal színesítik a szervezők, melyre szombatig várják a látogatókat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?