Ez volt minden idők legnagyobb gépshow-ja

agrarszektor.hu
Csaknem 42 ezren keresték fel január 28-31. között az idei budapesti AGROmashEXPO-t, így a rendezvényt minden idők legsikeresebb ilyen jellegű eseményének minősítették a szervezők. Az előzetes adatok szerint a kiállítás ideje alatt több milliárd forintnyi üzlet született.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A 33. AGROmashEXPO-ra, a vele egy időben rendezett AgrárgépShowra, illetve a Magyar Kert és Szőlészet Pincészet szakkiállításra csaknem 300 kiállító hozta el termékeit, szolgáltatásait. A 36 ezer négyzetméteren (gyakorlatilag a HUNGEXPO tejes területén) megvalósult kiállításon és vásáron számos üzletet kötöttek, a kiállítóktól érkezett előzetes adatok szerint több milliárd forintos nagyságrendben - közölték a szervezők.

A kiállításon jelen voltak a piacvezető márkák, de a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek is részt vettek. A forgalmazók mellett a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) tagjai tartottak bemutatót a magyarországi gépgyártás újdonságaiból. A MEGFOSZ tulajdonában lévő AgrárgépShow-n a hazai gépforgalmazók nagy része is megjelent.

Az idei kiállítás különlegessége volt, hogy az érdeklődők működés közben próbálhatták ki a világ egyik legismertebb mezőgazdasági járművét: a Lamborghini traktort több mint hétszázan tesztelték.

A szervezők szerint tovább erősödött a kiállítás regionális jellege, mivel a tavalyinál is több látogató érkezett a határon túlról. A nyitónapon osztották ki a Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjpályázat díjait. A beérkezett 41 pályázatból az idén 14 termék nyert díjat. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?