Egyenetlen felszínre is jók lehetnek: felturbózta kaszáit a Kuhn

agrarszektor.hu
Új kaszákkal bővítette a Kuhn az úgynevezett GMD gépcsaládját. A GMD select és GMD premium szériák tagjait leginkább a kis- és közepes méretű birtokoknak szánja a vállalat. Az új gépekkel a nem egyenletes felületeken is precíz kaszálást végezhetnek a gazdák.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Bővíti a GMD elnevezésű kaszacsaládját a Kuhn. A kis- és közepes méretű gazdaságoknak tervezett GMD select és GMD premium szériákkal gyors és precíz kaszálást végezhetnek a gazdák, akár nem egyenletes felszíneken is.

A GMD select tagjai a korábbi tárcsás fűkaszák továbbfejlesztett változatai. Ezekkel a sűrű növényállományokat is egyenletesen tudják lekaszálni a gazdák. A család gépeinek átlagos munkaszélessége 1,5 méter és 2,7 méter között változik.

A GMD premium kaszái (GMD 240,280,310) az előző modellekhez (GMD 600,700,800) viszonyítva könnyebben kezelhetők, és 2,1 méter, illetve 3,05 méter közötti munkaszélességben rendelhetők. A széria gépeit hosszú élettartamú késekkel szerelték fel.

Mindkét változatnál úgynevezett cutterbars vágószerkezetet alakítottak ki, amely megvédi a késeket a sérülésektől. Emellett ezek a kaszák közelebb vannak a traktorhoz, és ez megakadályozza a kilengést, illetve biztonságossá teszi a munkafolyamatokat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?