Új gépekkel ünnepel a New Holland - 120 éves a vállalat

agrarszektor.hu
Százhuszadik születésnapját ünnepli a New Holland vállalat. Az évforduló alkalmából az amerikai cég új gépeket dob piacra és tovább fejleszti meglévő szériáit. A vállalat a technikai megújulás mellett a közelmúltban ügyvezetőt is cserélt.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Százhuszadik születésnapja alkalmából új gépeket dob piacra a New Holland. Az amerikai vállalatot 1895-ben alapították az USA-beli Pennsylvania államban - írja a farmindustrynews.com.

Így például a T7 és a T8 nevű erőgépek közötti rést egy új géppel töltenék ki, de a takarmány betakarító kombájnait is megújítaná a vállalat és a TS6 elnevezésű, kifejezetten állattenyésztőknek és kisebb gazdaságoknak szánt szériát is fejlesztené a cég. A New Holland a technikai változtatásokon kívül a közelmúltban ügyvezetőt is cserélt, ráadásul a vállalat célul tűzte ki, hogy az összes gépén átalakítja a kipufogórendszert, ezzel támogatva a fenntarthatóságot.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?