Milliárdokat tesznek hozzá a gazdasági növekedéshez

MTI
Több milliárd forintos éves árbevétellel járul hozzá a magyar agrárgépipar a gazdasági növekedéshez. A hazai cégek közvetlenül is értékesítenek, de beszállítói számos világmárkának is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Magyarország számára fontos, hogy a személygépkocsi-gyártás mellett tovább diverzifikálja gépipari termelését, és a mezőgazdasági gépgyártás az egyik ilyen terület, ahol már jelentős tapasztalataink vannak - hangsúlyozta Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára a hannoveri Agritechnika szakkiállításon. A magyar agrárgépipari ágazat közvetlen értékesítésével, illetve számos világmárka beszállítójaként már jelenleg is több milliárd forintos árbevétellel járul hozzá a magyar gazdaság növekedéséhez.

 

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái


A hannoveri Agritechnika a világ egyik legjelentősebb nemzetközi agrárgépipari kiállítása. A november 10-14. között nyitva tartó idei kiállításon 52 országból csaknem háromezer kiállító mutatkozik be. A 40 hektáros területen elhelyezkedő vásáron mintegy 400 000 látogatót várnak a szervezők. A kiállításon Magyarországról mezőgazdasági gépgyártók, informatikai támogatást, precíziós technológiát kínáló cégek és innovatív termékek gyártói mutatkoznak be.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?