Hihetetlen! - Ennyivel száguld a világ leggyorsabb traktora (videó)

agrarszektor.hu
Több mint 140 kilométeres óránkénti sebességre képes a világ leggyorsabb, Track-tor névre keresztelt traktora. Habár első ránézésre gyorshajtásra teljesen alkalmatlan járműről van szó, az átalakított traktor ezzel az eredménnyel bekerült a Guiness-rekordok könyvébe.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A közelmúltban tettek kísérletet arra, hogy egy nem feltétlenül gyorshajtásra alkalmas járművel, egy traktorral kísérelnek meg Guiness-rekordot - írja a totalcar.hu. A Track-tor névre keresztelt, 5,7 literes, V8-assal szerelt átalakított traktor 514 lóerős teljesítményre képes, összkerékhajtású, és kapott egy állítható, légrugós futóművet is.

A Guiness-rekord sikeres volt, a csúcsot az angliai Leicester korábban katonai célokat szolgáló repterén futotta meg a Track-tor. Két futam átlagát vették alapul, mivel a hivatalos Guiness-rekordoknál ugyanis ez az eljárás. Ez alapján pedig 140,44 kilométeres óránkénti eredmény született.

A Guiness-rekordról videó is készült:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?