Itt a Honda legújabb dobása: ez a fűnyíró a Ferrarit is lenyomja

agrarszektor.hu
A Honda olyan fűnyíróval állt elő, ami 6 másodperc alatt gyorsul százra és legyorsulja a Ferrari egyes modelljeit is. A gépet kaszkadőr próbálta ki egy versenypályán, és a fűnyíróval elérte a 178 km/h-s sebességet. A kérdés már csak annyi, hogy valóban szükség-e van-e bárkinek egy ilyen gyors fűnyíróra.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Honda Mean Mower V2 márkájú fűnyírója szeretne bekerülni a Guiness Rekordok Könyvébe a nem mindennapi gyorsulásával, ugyanakkor valóban profin vág füvet is - írja a CNN. A gyártó Jessica Hawkins kaszkadőrt kérte fel, hogy tesztelje le a fűnyírót, aki egy német versenypályán ment vele két kört. A legmagasabb elért sebesség 110,5 mérföld/óra volt, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró 178 km/h sebességet ért el. A traktorszerű karosszériába 4 hengeres, 200 lóerős motort építettek, és állítólag képes a 240 km/h-s sebességre is. 

A Honda legjobbra pontozott fűnyíróinak átlagos sebessége 4 mérföld óránként, ami 6 km/h-t jelent. Ha belegondolunk, az bőven elég egy vasárnap délutáni fűnyíráshoz, főleg ilyen melegben. Sokáig az első Honda Mean Mower tartotta a leggyorsabb fűnyíró rekordját még 2014-ből, ez a gép 186 km/h sebességgel száguldott, de rá egy évre letaszították a trónról, mert egy norvég férfi olyan fűnyírót épített, ami 214 km/h-val tudott menni. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?