Itt a bejelentés: minden eddiginél brutálisabb traktorokat dob piacra a híres gépgyártó

Itt a bejelentés: minden eddiginél brutálisabb traktorokat dob piacra a híres gépgyártó

agrarszektor.hu
Örülhetnek azok az észak-amerikai gazdálkodók, akiknek extranagy teljesítményű, többszörösen összekapcsolt traktorra van szükségük, ugyanis a New Holland bejelentette, hogy hamarosan kereskedelmi forgalomba hozza az új T9-es, PLM (Precision Land Management) Intelligence, intuitív precíziós gazdálkodási platformmal ellátott szériáját, tudhattuk meg a cég közleményéből.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Brett Davis, a New Holland észak-amerikai divíziójának alelnöke elmondta, hogy a T9-es modellek hét teljesítménykategóriában, kerekes és gumihevederes járószerkezetes kiszerelésekben és kétféle váltómechanizmussal lesznek majd kaphatóak, amely funkciók a felhasználók minden igényét ki fogják elégíteni. A két legkisebb teljesítményű modell, a T9.435 és a T9.480 csak kerekes változatban lesz kapható, a többi traktort hernyótalpas, SmartTrax változatban is meg lehet majd vásárolni.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!
Az új T9-es széria egyesíteni fogja magában a New Holland traktorok legjobb tulajdonságait, legyen szó teljesítményről, kényelemről, hatékonyságról vagy sokoldalúságról. Ha ezeket összerakjuk a PLM Intelligence funkcióival, a legfejlettebb, legerősebb traktort kapjuk, amit a New Holland valaha is kínálni tudott a gazdáknak

- mondta Brett Davis.

A traktor kezelői hamarosan megtapasztalhatják a New Holland legújabb PLM Intelligence technológiáját, nem beszélve a többi, vadonatúj beépített irányítórendszerről, amelyek zökkenőmentes irányítást és testreszabhatóságot biztosítanak. A 10,4 incses képármérőjű IntelliView 12 kijelző gyors beállításokat és magasabb szintű funkciókat ígér, mint például a munkák és kezelők szerinti személyre szabás lehetősége, 3D-s térképek, érintőképernyős vagy kódolós navigációval, és a PLM 1 és PLM 2 előfizetések integrálásával. Mindezek mellett, a MYPLMCONNECT használatával a gazdálkodók egyszerre irányíthatják a gazdaságukat, a gépflottájukat és az adatáramlásukat. Az adatalapú agronómiai elemzések, a gépek teljesítményének optimalizálása és a biztonságos adatmegosztás mind-mind hozzájárul a befektetések nagyobb megtérüléséhez.

A termelőknek mostantól nem kell a kényelmet vagy a precíziót feláldozniuk a teljesítményért és a nyomatékért. Az ISOBUS III technológia könnyebb összeköttetést és eszközfelismerést tesz lehetővé, míg a fejlesztett eszközcsoport, a multifunkciós irányítókar és kéztámasz egyszerű, ösztönös irányítást ígér

 - mondta Ken Paul, a New Holland termékértékesítési menedzsere.

A PLM Intelligence rendszerrel megtámogatott új T9-es széria hét különböző modellből fog állni, amelyek teljesítménye a 370 lóerőtől kezdve egészen a 620 lóerőig fog tartani, osztályelső teljesítményt és nyomatékot nyújtva ezzel a kezelőiknek, emellett képesek lesznek üzemeltetni a leginkább energiaigényes eszközöket is. A vásárlók azt is eldönthetik, hogy a hagyományos Ultra Command PowerShift sebességváltót, vagy a teljesen fokozatmentes AutoCommand CVT váltóművet szeretnének-e a megvásárolandó egységbe.

A legújabb T9-es szériába tartozó traktorok FPT Cursor 9-es vagy Cursor 13-as motorral lesznek felszerelve, valamint a New Holland exkluzív ECOBlue HI-eSCR (dízel részecskeszűrő-mentes) kipufogógáz-utókezelő rendszerrel, hogy alacsonyan tartsák az üzemanyag- és karbantartási költségeket. A Comfort Ride vezetőfülke-felfüggesztés és az ergonómikus ülés sima és kényelmes vezetési élményt garantálnak, a legújabb PLM Intelligence technológiáját mindig karnyújtásnyi távolságon belül tartva.

A PLM Intelligence platformját úgy alakítottuk ki, hogy az támogassa a folyamatosan terjedő precíziós gazdálkodást, és hogy a járműveink kezelői folyamatosan az elérhető csúcstechnológiával dolgozhassanak, mondta Luke Zerby, a PLM termékértékesítési menedzsere. A fejlesztett telematikai hozzáférésének köszönhetően az új modellek tulajdonosai közvetlen, valós idejű kapcsolatban lehetnek a forgalmazójukkal, és a távoli szoftverfrissítéseknek, diagnosztikáknak és adatintegrációnak köszönhetően nemcsak a jövedelmezőségük fog javulni, de a gépeik üzemideje is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?