Rákapcsoltak a rendőrök - Sorra buktatják le a bujkáló csalókat

agrarszektor.hu
Elfogták a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei azt a nőt, akit terményfelvásárlási csalás és sikkasztás miatt jogerősen öt és fél év szabadságvesztésre ítéltek, de a letöltést nem kezdte meg. Az elkövető az átvett gabonát és takarmányokat sok esetben nem fizette ki a termelőknek.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Békés megyei rendőrök Kaposváron fogtak el egy nőt, akit a bíróság csalás és sikkasztás miatt jogerősen 5 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2015. február 11-én Kaposváron elfogtak egy nőt, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot - írja a police.hu. A 36 éves békéscsabai K. Márta korábban terményfelvásárlással foglalkozott, az átvett gabonát, illetve takarmányt azonban sok esetben a fizetési határidő lejárta után sem fizette ki a termelőknek.

Csalás bűntett és sikkasztás bűntett elkövetése miatt a bíróság 2014 februárjában jogerősen 5 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés letöltését azonban a kijelölt időpontban nem kezdte meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság "Körös" közterületi támogató alosztályának rendőrei segítségével 2015. február 11-én a reggeli órákban Kaposváron fogták el K. Mártát. A 36 éves nőt a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A napokban a rendőrök egy másik csalót is elfogtak, aki a búzapénzzel lépett le, majd több évig álnéven bujkált.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?