Megtudtuk lesz-e fehér karácsony idén

agrarszektor.hu
A harmincnapos előrejelzés szerint sem hó, sem pedig havas eső nem várható az ünnepekkor Magyarországon, ami azt jelenti, hogy az előző évekhez hasonlóan idén sem lesz fehér karácsonyunk. Habár ezekre a több hetes előrejelzésekre nem lehet alapozni, az sokat elárul, hogy az utóbbi években általában mindig beváltak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Sem havat, sem pedig havas esőt nem jósol karácsonyra az egy hónapos előrejelzés, ráadásul a mostani adatok szerint nappal hat, éjszaka pedig egy fok lesz a minimum hőmérséklet december 24-én - írja az Időképre hivatkozva a HVG. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan valószínűleg 2019-ben sem lesz fehér karácsony Magyarországon.

Forrás: Időkép

A meteorológusok mindig hangsúlyozzák, hogy a két-három hétnél hosszabb távú időjárás-előrejelzésekre nem lehet kész tényként tekinteni, megbízható prognózist ugyanis csak 3-6 napra előre lehet készíteni. Az ugyanakkor sokat elárul, hogy a karácsonyra vonatkoz harmincnapos jóslatok az utóbbi években mindig beváltak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06