Továbbra is együttműködünk a lengyelekkel

agrarszektor.hu
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) további 4 évre meghosszabbította 2006 óta fennálló sikeres együttműködését a Lengyel Agrárpiaci Ügynökséggel (ARR).

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A lengyel kifizető ügynökség delegációját Lucjan Zwolak elnökhelyettes vezetésével március 31-én fogadta Palkovics Péter, az MVH elnöke, majd aláírták az együttműködési megállapodást.


Ennek értelmében a két ország továbbra is évente konzultál az agrártámogatásokhoz kapcsolódó mindkét fél részéről egyeztetést igénylő témákban.
A látogatás során a magyar szakemberek megismertették lengyel kollégáikkal az MVH EU elnökséghez kapcsolódó feladatait, a Hivatal nemzetközi kapcsolatait a más országokkal való együttműködés eredményeit. A lengyel delegáció tájékozódott a 29. kifizető ügynökségek konferenciájának előkészületeiről, melyet az EU soros elnökeként Magyarország rendez 2011. május 18. és 20. között.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?