Mindenki ezt keresi: egy infláció- és válságálló befektetést

Mindenki ezt keresi: egy infláció- és válságálló befektetést (x)

agrarszektor.hu
Van, aki már meg is találta: a Diófa Alapkezelő Prémium Vagyonkezelési szolgáltatása kedvező költségstruktúrával kínál egyedi diszkrecionális vagyonkezelést.

Komoly fejtörés vár mindazokra, akik 2023-ban nemcsak biztonságban szeretnék tudni befektetéseiket, de szeretnék azokat tovább is gyarapítani. A Diófa Alapkezelő Prémium Vagyonkezelési szolgáltatása ehhez nyújt segítséget. Prémium vagyonkezelési szolgáltatásunk egyedi és diszkrecionális jellegű, vagyis az általunk kialakított portfóliók minden ügyfelünk esetében teljesen eltérőek, megbízóink szerteágazó igényeihez igazodva.

A Diófa Alapkezelő Prémium Vagyonkezelési szolgáltatása keretében privátbanki tanácsadóink minden esetben az ügyfél által vállalt kockázati keretek és befektetési időszak figyelembevételével, a szakértő területek – makrogazdasági elemző, befektetési igazgató, portfóliómenedzserek és prémium vagyonkezelési vezető – bevonásával döntenek a befektetési eszközök összeállításáról és kezeléséről a hozamcélok szem előtt tartásával.

A jelenlegi, volatilis és nehezen kiszámítható piaci környezetben mindannyian biztonságos befektetésre vágyunk. A Diófa Alapkezelő Magyarország második legnagyobb független alapkezelőjeként ezt képes garantálni. Portfóliókezelő csapatunk az elmúlt években több szakmai elismerésben részesült.

Prémium Vagyonkezelési szolgáltatásunk rendkívül kedvező költségstruktúrával rendelkezik és sikerdíjas alapon működik, ami garanciát jelent arra, hogy ügyfeleinknek kölcsönös érdekeltség mellett tudjuk a lehető legkedvezőbb feltételeket és kondíciókat biztosítani. A Diófa Alapkezelő a befektetési számla megnyitásakor és az eszközök megvásárlásakor sem számláz költséget, és tranzakciós díjakat sem a számlavezetésért és a megkötött tranzakciók után. Amennyiben nem tudunk a benchmark feletti extra hozamot elérni, ügyfeleinknek semmilyen költséggel nem kell számolniuk.

Az elmúlt időszak mindannyiunk számára soha nem látott kihívásokat hozott, és számos, a piacokat kiszámíthatatlanul befolyásoló esemény történt. A koronavírus-járvány, az orosz–ukrán háború, a hozzá kapcsolódó gazdasági nehézségek, valamint a növekvő inflációs környezet mind-mind kockázatokat jelentenek a befeketések kezelése területén is, ám eredményeink igazolják, hogy privátbankáraink sikeresen kezelték ezeket, és a jelenlegi külső feltételek mellett is tovább tudtuk gyarapítani ügyfeleink vagyonát.

A 2023-as évben legfőbb célunk, hogy a jelenlegiek megtartása mellett tovább növeljük ügyfeleink számát, a piaci átlagot meghaladó hozamok elérésével segítve őket céljaik megvalósításában.

A Diófa Alapkezelő Prémium vagyonkezelési szolgáltatásáról itt tájékozódhat.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02