Tarolt a 11. Agrárszektor Konferencia: ilyen volt az év legfontosabb agráreseménye

Kovács Nóra2023. december 4. 13:13

Több mint 2000 fős rekordrészvétellel és hatalmas sikerrel zárult a Portfolio Csoport tizenegyedik Agrárszektor 2023 Konferenciája Siófokon. A rendezvény első napja 1300, a második pedig 800 résztvevő jelenlétével zajlott le. A konferencia ma már az egyik legrangosabb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban, ezt bizonyítja az is, hogy a kétnapos esemény alatt több mint 150 előadó, csaknem 40 óra szakmai anyag és 25 kiemelt téma foglalkozott és vonultatta fel az agrárgazdaság legaktuálisabb és legforróbb témáit.

November 29-30-án rendezte a Portfolio Csoport a tizenegyedik Agrárszektor Konferenciát Siófokon, ami ma már az egyik legnagyobb és legrangosabb eseménynek számít a hazai agrárszakmai rendezvények sorában. A konferencia egyedülálló módon, kétnapos szakmai programmal tekintette át azokat a legjelentősebb és legaktuálisabb témákat, amelyek meghatározzák az agrárgazdasági szereplők eredményes üzleti tevékenységeit. A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázolt a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencia a programban szereplő témákat színvonalas szakmai előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel dolgozta fel, amelyekben a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtottak első kézből származó, releváns információkat.

Részvételi rekord, elsöprő siker és döbbenetes számok

A tizenegyedik Agrárszektor Konferencia hatalmas részvételi csúccsal zárult, az első nap 1300, a második napon pedig 800 résztvevő volt jelen az eseményen a siófoki Azúr Hotelben. Az egy helyszínen, két napon át tartó, 5 külön teremben zajló konferencián több mint 25 kiemelt téma, 40 óra szakmai program és 150 előadó várta a résztvevőket. A rendezvényen felvonult a hazai agrobiznisz teljes vertikuma, az eseményen mintegy 400 cég vett részt a két nap alatt. Az Agrárszektor 2023 Konferencia első napjáról készült galéria megtekintéséhez kattinst az alábbi képre:

Címkék:
növénytermesztés, állattenyésztés, vidékfejlesztés, mezőgazdaság, élelmiszeripar, agrárium, konferencia, agrárszektor, portfolio-csoport, agrárszektor.hu, agrárdíj, portfolio-agrárdíj, portfolio-agrárdíjak-2023, agrárszektor-2023-konferencia,