2021. augusztus 1. vasárnap Boglárka

Hírek - Agrárpénzek

Lázárék bekeményítenek a fiatal gazdáknak

Módosította a Miniszterelnökség a fiatal gazdáknak szóló pályázatot a Vidékfejlesztési Programban (VP). A kérelmeket nem március elsejétől, hanem március 16-tól lehet beadni. A későbbiekben módosítják, illetve szigorítják a pályázat tartalmát is.
 
 

Március elseje helyett március 16-tól lehet beadni a kérelmeket a VP „Fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című felhívására – közölte a Miniszterelnökség. A tárca nem indokolta a határidő módosítását. Ugyanakkor közölte, hogy a felhívás tartalmával kapcsolatban hamarosan további módosításokat, szigorításokat hajt végre. A cél a minisztérium szerint az, hogy csak a valós gazdálkodói tevékenységet folytató termelők nyújthassák be támogatási kérelmeiket.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


A fiatal gazda pályázaton újonnan létrehozott mezőgazdasági vállalkozás kaphatnak támogatást az üzleti tervben vállalt, azzal szorosan összefüggő és ahhoz kapcsolódó kötelezettségek teljesítésére. A támogatás nagysága 40 ezer eurónak megfelelő forintösszeg.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu