2020. április 2. csütörtök Áron

Hírek - Állat

200 hazai borászat egy helyen

Borhétvégét szervezne, de nehezen igazodik el a rengeteg borászat között, vagy csak szereti ha minden lényeges információt egy helyen talál? Az Agrárszektor.hu legújabb szolgáltatása segítségével közel 200 hazai borászat közül keresheti ki az igényeinek leginkább megfelelőt.
 
 

A nyugodt hétvége kulcsa a jó szervezés, s bár az olykor idegtépő feladat teljes súlyát nem tudjuk levenni a válláról, az előzetes tájékozódásban azonban nyújthatunk némi segítséget. Az agrarszektor.hu “Borhétvége” fülére kattintva közel 200 hazai borászat alapvető információi mellett az általuk kínált szolgáltatások között is szabadon válogathat, pillanatok alatt összeállíthatja a prefrenciáinak leginkább megfelelő pincészetek listáját.

Az adatbázisunkban található borászatok között akár borvidékek szerint is kereshet, így még a tényleges szervezés előtt feltérképezheti egy még kevésbé ismert vidék lehetőségeit, sőt akár addig ismeretlen gyöngyszemeket is felfedezhet. Tapasztalatait ne rejtse véka alá, értékelje az egyes pincészeteket és könnyítse meg a többiek választását!

Borászok figyelem!

Amennyiben Ön borász, de nem találja pincészetét adatbázisunkban, pár kattintással pótolhatja hiányosságunkat. Ha pontatlanságot tapasztal, esetleg kiegészítené borászata információit, úgy forduljon szerkesztőségünkhöz az info@agrarszektor.hu címen, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu