300-nál is több dolgozat az OTDK agrárszekciójában

agrarszektor.hu
Háromszáznál is több dolgozat került bemutatásra az idei Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) agrártudományi szekciójában, melyet a Pannon Egyetem Georgikon Kara rendezett meg Keszthelyen.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kardon Béla, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium tudománypolitikai főosztályának vezetője köszöntőjében azt hangsúlyozta: versenyképes munkaerő versenyképes felsőoktatásból érkezik, s a versenyképes oktatók képezik a hazai tudomány gerincét. Ezt a kincset fenntarthatóvá kell tenni, s ehhez utánpótlásra van szükség: azokra a diákokra, akik tudományos munkával is foglalkoznak - adta hírül az MTI.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács agrártudományi szakbizottságának elnöke, Pénzes Béla felidézte, hogy a harmincadik rendezvényét tartó OTDK előzményének is tekinthető az 1882-ben Keszthelyen megalakult Georgikon Gazdasági Kör, ahol az oktatók és hallgatók együttműködésének eredményeként ugyancsak díjazták, és nyomtatásban is közölték a legjobb előadásokat.

Az elnök ehhez hozzátette, hogy az agrártudományon belül 23 tudományterület 30 szekciójában 325 dolgozat született és került bemutatásra. Ezeknek közel harmadát díjazták. A nálunk tanuló külföldi hallgatóknak is biztosítottak lehetőséget az angol nyelvű szekciókban.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?