Méhészkedni akart a magyar férfi, kaptárakat lopott egy mezőről: lebukott

agrarszektor.hu
A rendőrség szerint 12 méhkaptárat emelt el, a benne lévő mézzel és méhekkel együtt egy pályakezdő vállalkozó. A férfi beismerő vallomást tett, tettét pedig azzal magyarázta, hogy meg akart tanulni méhészkedni.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Lopással gyanúsítják a rendőrök azt a 23 éves férfit, aki a nyomozás adatai szerint július elején Kocs külterületéről 12 méhkaptárat vitt el, a benne lévő méhekkel és mézzel együtt - írja a police.hu-ra hivatkozva a Népszava. A tettes egyedül szállította el a kaptárokat, amiket egy ismerőse telkén tett le.

A megkárosított méhész valamiért csak július 12-én tett bejelentést a történtekről a tatai kapitányságon, a nyomozók pedig beazonosították a feltételezett elkövetőt, és megtalálták, lefoglalták a kaptárokat is. A fiatal férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, a kaptárak lenyúlását azzal magyarázta, hogy szerette volna megtanulni a méhész szakmát.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?