Ilyet még nem láttál: őrület, hova menekült ez a tehén a levágás elől

Ilyet még nem láttál: őrület, hova menekült ez a tehén a levágás elől

agrarszektor.hu
Egy brazíliai tehén nemzetközi ismertségre tett szert, miután a vágóhídon való lemészárlása elől egy víziparkba menekült, ahol még az egyik csúszdát is kipróbálta. A történet önmagában is pontot érne, de az egyik helyi médium egy videót is közzétett a csúszdán botorkáló állatról.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A szórakoztató történet egy Rio de Janeirótól mintegy 800 kilométerre nyugatra fekvő szarvasmarhatelepről indult, ahol az állatot le akarták vágni. A tehén a közelgő halál elől úgy menekült meg, hogy elszökött a farmról, és egészen a szomszédos víziparkig el is jutott - írta meg a 24.hu az indy100 értesülései alapján. Itt azonban megállt, és azt tette, amit a legtöbben szoktak, amikor meglátogatnak egy hasonló létesítményt: felmászott az egyik csúszdára, majd pedig lecsúszott az egyik medencébe.

Egy helyi médium még egy videót is megosztott a víziparkban kalandozó tehénről. A felvételen az látható, amint a kétségbeesettnek tűnő állat először próbálja megtalálni a lábai alatt a talajt, majd inkább leül a csúszda háromnegyedénél. A nagy csobbanás pillanatait azonban sajnos nem láthatjuk a felvételen.

Az iHeart rádió szerint a tehén vakmerő menekülése megnyerte a marhatelep tulajdonosát, aki azóta úgy döntött, hogy az állatot egy életen át háziállatként fogja tartani, és a Tobogã (magyarul Csúszda) nevet adta neki. A tehénnek valójában szerencséje volt, hogy hazajutott, mivel a hírek szerint 3 mázsát nyomott, ami jóval több volt, mint a csúszda 200 kilogrammos maximum kapacitása.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?