Ilyet még nem láttál: őrület, hova menekült ez a tehén a levágás elől

Ilyet még nem láttál: őrület, hova menekült ez a tehén a levágás elől

agrarszektor.hu
Egy brazíliai tehén nemzetközi ismertségre tett szert, miután a vágóhídon való lemészárlása elől egy víziparkba menekült, ahol még az egyik csúszdát is kipróbálta. A történet önmagában is pontot érne, de az egyik helyi médium egy videót is közzétett a csúszdán botorkáló állatról.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A szórakoztató történet egy Rio de Janeirótól mintegy 800 kilométerre nyugatra fekvő szarvasmarhatelepről indult, ahol az állatot le akarták vágni. A tehén a közelgő halál elől úgy menekült meg, hogy elszökött a farmról, és egészen a szomszédos víziparkig el is jutott - írta meg a 24.hu az indy100 értesülései alapján. Itt azonban megállt, és azt tette, amit a legtöbben szoktak, amikor meglátogatnak egy hasonló létesítményt: felmászott az egyik csúszdára, majd pedig lecsúszott az egyik medencébe.

Egy helyi médium még egy videót is megosztott a víziparkban kalandozó tehénről. A felvételen az látható, amint a kétségbeesettnek tűnő állat először próbálja megtalálni a lábai alatt a talajt, majd inkább leül a csúszda háromnegyedénél. A nagy csobbanás pillanatait azonban sajnos nem láthatjuk a felvételen.

Az iHeart rádió szerint a tehén vakmerő menekülése megnyerte a marhatelep tulajdonosát, aki azóta úgy döntött, hogy az állatot egy életen át háziállatként fogja tartani, és a Tobogã (magyarul Csúszda) nevet adta neki. A tehénnek valójában szerencséje volt, hogy hazajutott, mivel a hírek szerint 3 mázsát nyomott, ami jóval több volt, mint a csúszda 200 kilogrammos maximum kapacitása.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 06:02