Óriási mázlija volt a horgásznak: gigantikus harcsát fogott Heves megyében

Óriási mázlija volt a horgásznak: gigantikus harcsát fogott Heves megyében

agrarszektor.hu
Az év első nagy fogása a Heves megyében esett meg, ahol egy szerencsés horgásznak egy gigantikus harcsát sikerült megakasztania. Méreteit tekintve a hal meghaladta a két métert és a hatvan kilogrammot is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Sok horgász kedvenc helye a hevesi Lőrinci-tó, ami arról is nevezetes, hogy a partjának nagy részét stégekre épült horgászházak foglalják el - olvasható az Infostart oldalán. A napijegyes vendéghorgászok a tó Zagyva felőli részén található füvesített partszakaszon és a vízterelő T-gáton hódolhatnak kedvelt időtöltésüknek, melynek eredményeként gyakran akadnak horogra méretes példányok. Itt volt óriási szerencséje Buborék Lászlónak.

A horgász, aki tavaly a Palotási-víztározónál rendezett harcsafogó versenyen társával, Pál Lászlóval a második helyen végzett, ezúttal egyedül járt sikerrel: a Lőrinci-tavon az idei év első gigahalát akasztotta meg. A harcsa 214 centiméter hosszú és 64 kilogrammos volt. A halról és a szerecsés horgászról készült kép a Lőrinci Horgászegyesület Facebook-oldalán tekinthető meg.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13