Óriási mázlija volt a horgásznak: gigantikus harcsát fogott Heves megyében

Óriási mázlija volt a horgásznak: gigantikus harcsát fogott Heves megyében

agrarszektor.hu
Az év első nagy fogása a Heves megyében esett meg, ahol egy szerencsés horgásznak egy gigantikus harcsát sikerült megakasztania. Méreteit tekintve a hal meghaladta a két métert és a hatvan kilogrammot is.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Sok horgász kedvenc helye a hevesi Lőrinci-tó, ami arról is nevezetes, hogy a partjának nagy részét stégekre épült horgászházak foglalják el - olvasható az Infostart oldalán. A napijegyes vendéghorgászok a tó Zagyva felőli részén található füvesített partszakaszon és a vízterelő T-gáton hódolhatnak kedvelt időtöltésüknek, melynek eredményeként gyakran akadnak horogra méretes példányok. Itt volt óriási szerencséje Buborék Lászlónak.

A horgász, aki tavaly a Palotási-víztározónál rendezett harcsafogó versenyen társával, Pál Lászlóval a második helyen végzett, ezúttal egyedül járt sikerrel: a Lőrinci-tavon az idei év első gigahalát akasztotta meg. A harcsa 214 centiméter hosszú és 64 kilogrammos volt. A halról és a szerecsés horgászról készült kép a Lőrinci Horgászegyesület Facebook-oldalán tekinthető meg.

 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 13. 13:31