Kigyulladt egy állattartó telep Magyarországon: több mint ezer sertés elpusztult

agrarszektor.hu
Teljes terjedelmében égett egy ezer négyzetméter alapterületű épület a Bács-Kiskun megyei Városföld határában, egy állattartó telepen. A tűzoltóknak csak vasárnap estére sikerült megfékeznie a lángokat.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Kigyulladt egy ezer négyzetméter alapterületű épület egy állattartó telepen, Városföld határában. A kecskeméti, a kiskunfélegyházi, a ceglédi és a csongrádi tűzoltók hét vízsugárral vasárnap estére oltották el a lángokat, megakadályozva, hogy a tűz továbbterjedjen a közelben lévő, négy, szintén ezer négyzetméteres épületre - olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság oldalán.

A hírek szerint a tűzben több mint ezer sertés pusztult el.  A keletkezett hatalmas füst miatt a katasztrófavédelem mobil laborral vizsgálja a levegő minőségét, Lakitelek felől Nyárlőrinc felé haladva.

 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2023. március 23. 15:09