Orvvadászt fogtak a rendőrök: nem is gondolnád, mit találtak az udvarán

Orvvadászt fogtak a rendőrök: nem is gondolnád, mit találtak az udvarán

agrarszektor.hu
A fonyódi nyomozók egy 55 éves viszi lakos házánál tartottak kutatást október 30-án reggel, mely során engedély nélkül tartott lőfegyvereket, lőszereket, hangtompítót, éjszakai képalkotó irányzékot, valamint számszeríjakat, nyilakat, trófeákat, az elejtett vadak feldolgozásához használt eszközöket és vadhúst is találtak - írja a police.hu.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A férfi ingatlanának egyik melléképületét úgy rendezte be, hogy akár nagytestű elejtett vadakat is képes legyen teljesen egyedül feldolgozni. Az állatokat egy etetővel csalta az udvara végében lévő erdőrészletbe, ahol egy érzékelő jelezte a mozgást.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, valamint orvvadászat bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?