Zseniális: ki nem találnád, hogyan fogtak harcsát az élelmes magyarok

Zseniális: ki nem találnád, hogyan fogtak harcsát az élelmes magyarok

agrarszektor.hu
Rendkívüli rekordot állítottak fel a magyar horgászok. A Mysticat Team horgászai Magyarországon - és tudtukkal Európában is - először fogtak drónos behúzással harcsát, amely ráadásul egészen impozáns méretekkel is rendelkezett.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Rendkívüli eredménnyel büszkélkedhetnek a magyar Mystical Team horgászai: Magyarországon, és talán Európában először ők fogtak drón segítségével halat. A drónt a végszerelék behúzására használták, vagyis arra, hogy a végszereléket csónak nélkül akár több száz méterre be tudják juttatni a kishal sérülése nélkül - olvasható a Pecaverzum oldalán.

A megosztott videóban meséltek is a nem mindennapi, a hozzászólásokat látva eléggé megosztó módszerről. Mint fogalmaztak, szerették volna megmutatni Magyarország első, drón segítségével fogott harcsáját. A Mystical Team két horgásza azt is jelezte, hogy idén ez már a második harcsájuk volt. Mint később kiderült, a hal pontos tömege 67 kilogramm volt.

A Mysticat Team kiemelte, szívügyüknek tartják, hogy új módszereket, lehetőségeket ők publikáljanak először Magyarországon. Ahogy írták,

drónos behúzással történő harcsafogás még nem történt tudtunkkal nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában sem. Azért pedig, hogy behúzás után a szerencse mellénk állt, és egy 2 méter feletti harcsát adott, csak hálásak lehetünk.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?